RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​У Маріуполі невідомі в балаклавах напали на активістів: опубліковані фото

Увечері в неділю, 19 серпня, в Маріуполі група молодих людей в балаклавах напала на учасників арт-платформи ТЮ, постраждали щонайменше 10 осіб.

Про це повідомляє прес-служба організації в Facebook.

Відзначається, що під час виступу молодіжної групи на платформу ТЮ напали близько 30 молодих людей в чорному одязі і балаклавах.

"Атакуючі увірвалися в приміщення, розпилили газ, розбили техніку і інструменти, атакували музикантів і глядачів. Нападники трощили все і всіх на своєму шляху, використовуючи наші меблі в якості зброї", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що нападники атакували приміщення одночасно з усіх боків.

"На двох з них були помічені футболки Нацкорпуса. Щодо можливого мотиву нападу, залишимо пошук версій правоохоронців. Сподіваємося, що нарешті третій напад на наш простір буде розслідувано, оскільки, на жаль, попередні випадки заминалися, незважаючи на наші старання", - заявили в організації.

За даними представників платформи, атака тривала менше хвилини, після чого нападники зникли в невідомому напрямку.

Повідомляється, що в даний час близько 10 постраждалих, серед яких артисти, глядачі і менеджер ТЮ.

В організації переконані, що цей випадок пов'язаний з рядом нападів на активістів, які "відбуваються останнім часом по всіх регіонах України і, на жаль, залишаються нерозслідуваними".

На місці працювали охоронці, поліція і медики.

Як повідомляв "Апостроф", 17 серпня в Києві на Троєщині жорстоко побили Анастасію Павлову, дочка покійного волонтера Сергія Павлова.