Причетність поліції до нападу на активістку Гандзюк: глава ГПУ розкрив деталі розслідування

У ГПУ перевіряють причетність колишнього начальника управління захисту економіки Нацполіціі в Херсонській області Артема Антощука до нападу на активістку Катерину Гандзюк в Херсоні.

Про це розповів генпрокурор Юрій Луценко, передає Українська правда.

"Так, звичайно, ця версія існує. Хочу звернути вашу увагу, що він виїхав з Херсона півроку тому. Зараз він працює в центральному апараті. Так, у них з Катериною (Гандзюк, - прим. ред.) Було досить багато конфліктів, тому ця версія перевіряється ", - сказав він.

За словами Луценка, на даний момент розглядається також ще кілька версій, більшість з яких збігаються з версіями, які раніше озвучила сама постраждала Гандзюк.

"Але є два окремих провадження, з'єднання в одне зараз не буде. Поліція до кінця відпрацювати свою версію про передбачуваного замовника. З сьогоднішнього дня СБУ отримала доступ до матеріалів поліцейської справи про виконавців. Версій кілька. У цілому вони збігаються з тими версіями, які мені Катя висловила перед своєю першою операцією. Скажу вам по секрету, що версія поліції може призвести до замовника якраз в одній з версій, яку висловлювала сама Катерина Гандзюк", - уточнив генпрокурор.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі обурило дивне нагородження поліцейського у Львові в зв'язку зі скандальним інцидентом.