ЗСУ передали з передової привітання з Днем незалежності: зворушливе відео

У п'ятницю, 24 серпня, в День незалежності України, військовослужбовці, які перебувають на передовій, передали свої привітання.

Відповідне відео опублікувало Міністерство оборони України в Facebook.

Судячи з відео, привітання вийшло колективним. Кілька військовослужбовців, в тому числі і жінки, один за іншим бажали миру, добра, здоров'я.

Відзначимо, 24 серпня 2018 року Україна святкує 27 років Незалежності. А днем раніше, 23 серпня, Україна відзначала День державного прапора. Традиція святкування Дня державного прапора стартувала в 2004 році. Зокрема, 28 січня 1992 року Верховна Рада України прийняла закон про Державний прапор України, яким національний прапор затверджувався в якості державного. Додамо, що згідно з популярною інтерпретацією, жовтий колір прапора символізує пшеничні поля, а синій - небо над ними.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що з нагоди свята на Хрещатику, присвяченого Дню незалежності, взяли участь у військовому параді 4,5 тисячі військовослужбовців ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, СБУ та інших формувань, а також 18 військових підрозділів з інших країн.