RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Водій і пасажири вигнали з маршрутки мати загиблого на Донбасі бійця: мережа в гніві

У четвер, 6 вересня, під Києвом водій приміської маршрутки відмовив в пільговому проїзді матері загиблого воїна АТО, пасажири його підтримали.

Про це повідомляє сама постраждала, Лариса Горбенко, на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався на маршруті "Лютіж - пл. Шевченка (Київ)". Чоловік Горбенко заплатив за себе, вона хотіла проїхати пільгово, як мати загиблого в АТО. Водій відмовив.

"Всі пасажири автобусу, місцеві сепаратисти були на боці водія. Жінки, що на фото кричали: "вийдіть з автобусу, не заважайте нам їхати, не нервуйте водія". Тикали, грубили, хамили. "Ви безсовісні, ви лишаєте мене зарплати, мені держава за вас не платить" - кричав водій. Добив фразою молодий хлопчина на першому сидінні, молодший по віку за нашого загиблого сина :" Це ваші проблеми, чому ми повинні всі із-за вас страждать". Міліція на дзвінок - не відповідає. Ми в цій країні безправні і беззахисні. Такі як ми заважаємо їм жити", - пише мати загиблого бійця.

У мережі дії маршрутника і пасажирів викликали хвилю гніву.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі Дніпропетровської області учасник бойових дій на Донбасі Сергій Бойко виграв суд проти водіїв маршруток, які відмовлялися безкоштовно возити ветеранів АТО.