RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У відомому університеті в Одесі відбулася небезпечна НП: з'явилися цікаві подробиці

В Одеському національному медичному університеті "тітушки" залили ртуттю ректорат.

Про це на прес-конференції заявила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, повідомляє Укрінформ.

За її словами, "тітушок" найняло колишнє керівництво ВНЗ.

"Ситуація щодо обрання ректора в Одеському медичному університеті значно гірша, ніж в НМУ ім. Богомольця. Там колишній ректорат найняв місцевих "тітушок". Вчора заливали ректорат ртуттю, щоб ніхто не зміг зайти ... Важко уявити, скільки коштів проходить через їхні кишені , якщо вони так тримаються за свої посади. Тому що якщо ректор поважає себе, то пішов би спокійно і співпрацював з судами. А вони поводяться як мафія", - сказала Супрун.

За інформацією ЗМІ, "тітушку", який розлив ртуть в адміністративному корпусі Одеського НМУ, впізнали. Ним виявився колишній соратник екс-губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі Юрій Тебенка.

Нагадаємо, рік тому цей молодий чоловік, який зараз є прихильником звільненого ректора Запорожана, брав участь в провокації Саакашвілі і допомагав йому прориватися через державний кордон України.

А в березні цього року Тебенко в якості активіста "Руху нових сил" організовував акцію на Майдані з вимогою відставки Порошенка.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі звільнився за власним бажанням заступника начальника експлутаційно-технічного відділу навчальних судів, практики і працевлаштування Одеської морської академії Олександр Калінін, який повісив портрет в своєму кабінеті убитого ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка з чорної стрічкою.