RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Синоптик напугала противной погодой на ближайшие дни

Протягом останніх трьох днів на українців чекає холодна дощова погода, вночі подекуди заморозки і навіть сніг.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Новий тиждень буде кидати в різні боки. Завтра - похолодання до +6+10 градусів, невеликий дощ на Заході та Півночі плюс Вінниччина. На Сході, Півдні та в більшості центральних областей ще +10+16 градусів та сухо. 24-25 жовтня в Україну ввірветься активний циклон з північного заходу Європи. Відповідно, какабека: дощиська, вітриська, подальше похолодання вже скрізь до +5+10 градусів, на Півдні +8+12 градусів. У нічні години - до невеликих мінусів. Можливий мокрий сніг!", - розповіла метеоролог.

У Києві, за словами синоптика, 23 жовтня буде хмарно, можливий незначний дощ, вдень близько +9 градусів.

"24-25 жовтня діставайте товсті пуховики з каптуром та практично зимові черевики і не паркуйте машини під старими деревами та білбордами: вдень не вище +6, +7 градусів, дощ битиме сильним штормовим північно-західним вітром, при наближенні температури повітря до +1+3 градусів подекуди можливий мокрий сніг", - пише Діденко.

Проте, за її словами, на вихідних в Україні знову трохи потеплішає.

"26 жовтня - вирівнювання синоптичної ситуації, циклон залишить межі України. 27-28 жовтня, вихідними, - сонце витіснить опади, скрізь знову потепліє", - пише синоптик.

Вихідними у столиці знову з’явиться сонце та потепліє до +14+19 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", з понеділка, 22 жовтня, в Україну прийде давно обіцяне похолодання з дощами і навіть мокрим снігом.