RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Журналісти показали внутрішню "кухню" незаконних лотерей в столиці

Під вивіскою лотерей в столиці і по всій Україні процвітає нелегальний ігровий бізнес, через який проходить величезна кількість чорного кешу, причому правил і обмежень практично немає.

Про це пише видання Kyiv post.

"На вивісці одного з магазинів київського району Троєщина написано - лотерея "Золотий кубок". Вивіска вказує, що це одне з представництв Української Національної Лотереї. Однак, в цьому місці не продається жодного лотерейного квитка, зате тут знаходяться ряди комп'ютерів, їх клавіатури налаштовані під свого роду слот-машини.Відвідувачі купують пластикову ігрову карту з мінімальним депозитом 100 грн або близько $ 3.50, картка вставляється в спеціальний отвір на клавіатурі, і комп'ютер перетворюється в ігровий автомат ", - йдеться в матеріалі.

Видання зазначає, що працівники ігрових залів рекомендують новачкам починати "з малого".

"Працівники ігрового залу рекомендують новачкам починати з "однорукого бандита" - класична гра на ігровому автоматі. Даний автомат простий і дешевий - кожен запуск віртуального важеля однорукого бандита коштує всього лише 50 копійок, або менше 2 цента", - пишеться в статті.

У матеріалі акцентується увага на тому, що ніяких правил для десятків тисяч нелегальних точок "лотерей" не існує.

"Документи або вік відвідувачів? Ніхто не питає. Фото- і відеозйомка заборонені, а ось вживання алкоголю і куріння всередині дозволені. Розрахунок - тільки готівкою. І Троєщинський" Золотий кубок "це лише один з десятків тисяч таких нелегальних ігрових залів в Україні. Їх можна побачити по всьому Києву і в інших великих містах: вікна затягнуті пластиком, двері завжди закриті, і логотипи лотереї всюди "- йдеться в матеріалі, причому законодавство в сфері лотерей до сих пір не врегульовано, резюмує видання.

"Для такої поширеної індустрії, вона залишається дивно непоміченою з боку законодавства", - підсумовують в статті.