RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На авто по могилах: священик розповів свою версію скандалу

Священик, який на своєму автомобілі проїхався по могилах, пояснив вчинок.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

За словами 59-річного протоієрея Московського патріархату Михайла Івановича Люшукова, він був змушений заїхати на могили через людину, яка перебігала дорогу. В цей час священик їхав в храм, щоб зробити ритуал поховання. Однак несподівано перед машиною вискочив чоловік.

"Для того, щоб піти від страшної трагедії, мені довелося звернути на могилки. Там на могилках ви прекрасно бачите, що я знаходився звичайно ж в стресовому стані. Я людина вже не молода... І коли я вийшов з машини, багато хто подумав, що я п'яний. Але ситуацію я можу роз'яснити", - розповів священик.

Він додав, що поліція, яка прибула на місце інциденту, повезла його до відділку. Там священик здав аналіз на наявність алкоголю в крові. Результати будуть готові 6 листопада.

"Я 100% впевнений, що ніяких алкогольних і наркотичних засобів там не буде виявлено", - сказав Люшук. А крім цього, він додав, що зв'язався з багатьма родичам, яким завдав шкоди.

Нагадаємо, інцидент стався 2 листопада в Харкові. Священик виїхав на своєму позашляховику на кладовищі, де розгромив 10 могил.

Як повідомляв "Апостроф", в США звинуватили священика Української православної церкви Київського патріархату в розкраданні грошей у парафіянки церкви.