RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Сніг і морози в Україні: синоптики дали прогноз на найближчий тиждень

В Україну прийдуть ще більші холоди, синоптики прогнозують дощі та мокрий сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок, 13 листопада, без опадів. У західних регіонах температура повітря складе від +7 до +13 градусів, вночі - від +1 до +5. На півдні - від +3 до +6 градусів тепла. На півночі і в центрі країни температура повітря знизиться і складе від +1 до -1 градуса. На сході прохолодніше - від 0 до -2 градусів.

У Києві хмарно, без опадів, температура повітря +1...-1 градусів вдень, і від -3 до -5 градусів вночі.

Вже з середи, 14 листопада, температура опуститься до 8 градусів морозу. Крім цього, в центральній і західній Україні будуть дощі і мокрий сніг. А на сході і півдні буде трохи тепліше, опадів не очікується. Температура повітря вдень складе від +4 до +9 градусів, вночі - від +4 до +4 градусів. На півночі - температура вдень від -1 до +2 градусів, вночі - від -3 до -7 градусів. На сході - від +1 до -2 градусів вдень, на півдні - від +3 до +6 градусів.

У столиці вдень очікується мокрий сніг, температура від +1 до -1 градуса.

У четвер, 15 листопада, дощі з мокрим снігом пройдуть також в деяких східних і південних областях. У центрі буде без опадів.

У Києві похолодає - вночі температура опуститься до -4 градусів.

У п'ятницю, 16 листопада, на території країни трохи потеплішає - буде сонячно і без опадів. Максимальна температура повітря підніметься до +9 градусів в Закарпатській області.

У Києві температура температура вдень буде +2 ... + 4 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики розповіли, коли і де в Україні випаде сніг. У найближчі дні засипле снігом столицю, а дороги покриє ожеледь. А народні синоптики "порадували" українців погодою на Новий рік.