RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Світлична і Ярославський провели неформальну зустріч зі студентами: фото

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична і бізнесмен Олександр Ярославський провели зустріч зі студентами Харківського державного університету харчування та торгівлі.

На своїй сторінці в Facebook Світлична розповіла, що зустріч вийшла тривалою і насиченою. Студенти розпитали гостей як про професійне, так і про особисте: про хобі, улюблені книги, улюблені предмети і ставлення до регіону.

"Неформально і про все. Поспілкувалися зі студентством. Цікава розмова і шквал запитань. З Олександром Ярославським ледве витримали. Наша молодь фантастична", - написала Світлична.

Відзначимо, що Світлична як і Ярославський є випускниками цього університету.

Першою перед студентами виступила голова Харківської ОДА. У своїєму зверненні до студентів, вона зазначила, що спеціальність "міжнародна економіка", яку вона отримала в стінах університету, дійсно стала в нагоді в житті. Особливо яскраво це ілюструє нещодавнє переобрання Світличної на посаду віце-президента Конгресу місцевих влад Ради Європи.

"Сьогодні я спілкуюся вільно і маю можливість комунікації з депутатами різних країн світу, з представниками різних організацій. І навіть вперше в історії засідання моніторингового комітету Ради Європи провели в Україні - в Харкові. Майже 120 депутатів з 47 країн світу приїжджали сюди - подивитися, що таке Харків, і переконатися в тому, що Харків - дуже надійне, спокійне, мирне місце, щоб вкладати свої кошти і налагоджувати відносини", - сказала вона.

Світлична закликала студентів бути наполегливими і працьовитими, оскільки ці риси допоможуть їм досягти успіху.

"Якщо ти віриш в свою справу, знаєш, для чого ти її робиш, ставиш пріоритети і цілі, ти обов'язково їх досягнеш. Вважаю, що тільки праця, велика праця зможе допомогти досягти того, про що мрієш", - підкреслила вона.

У свою чергу Ярославський висловив думку, що нинішній молоді дуже пощастило, оскільки можливостей для кожного в Харківській області більше, ніж в інших місцях земної кулі.

"Я не даю порад, куди вкладати. Я вкладаю сам. І якщо ви стежите за моїми діями, то вкладаю я в Україні", - підкреслив бізнесмен.