​У Києві затримали помічника Савченко: повідомляється про сутички

У неділю, 18 листопада, в Києві спецназівці затримали помічника народного депутата Надії Савченко - Валерія Мосійко. Під час затримання спалахнули сутички.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на сестру нардепа Віру Савченко.

Жінка розповіла, що правоохоронці вдарили Мосійко. У поліції поки не коментують причини затримання помічника нардепа.

За інформацією видання, люди намагалися перешкодити поліції, але на допомогу правоохоронцям прибули близько 20 спецназівців. Тому Мосійко все ж затримали.

Мосійко є помічником Савченко на громадських засадах, він також є колишнім працівником Міністерства внутрішніх справ. Він повертався з Михайлівської площі, де по неділях проходить акція на підтримку арештованого нардепа і політв'язнів, зазначила Віра Савченко.

Вона додала, що ще до затримання під час акції правоохоронці вдарили Мосійко: "Валерія вдарили по обличчю, розбили ніс до крові і бризнули балончиком представники поліції".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", встановлено особу організатора у справі, в якій Володимир Рубан та народний депутат Надія Савченко підозрюються в плануванні перевороту і захопленні державної влади, підготовці теракту, сприянні терористам, а також в посяганні на життя державних діячів.