RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У капелюсі - Яценюк: мережі повеселила архівне фото з молодим Кадировим

Один з користувачів соцмереж поділився кумедною історією, яка підірвала інтернет.

Про це користувач з Білорусі Сяргей Кавалко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Дивовижна історія одного жарту. Виклав я в інстаграм фотку часів першої чеченської війни з підписом а-ля "я і Рамзан Кадиров". На ній дійсно зображений молодий лідер сучасної Чечні з якимись соратниками. Один із них ну дуже сильно схожий на мене. І ось що вийшло: ще ніколи я не отримував стільки реакцій на свою сторіс. І знаєте яка реакція була найпопулярнішою??? "хахаха))) це ж не Рамзан поруч з тобою) де це ти?"", - йдеться в повідомленні.

На фото також саркастичний напис - "В капелюсі Арсеній Яценюк".

Як раніше повідомляв "Апостроф", у вересні 2015 року голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін звинуватив прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка в тому, що він нібито брав участі в бойових діях в Чечні в середині 1990-х років, катував там військовополонених і розстрілював російських солдатів. Користувачі соцмереж висміяли нову пропаганду РФ.

У квітні 2017 року ім'я Арсенія Яценюка випадково потрапило в справу за звинуваченням в участі у військових дії в Чечні.

Згодом у соціальних мережах опублікували жартівливий відеомонтаж на тему звинувачення Росією колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка в тому, що він брав участь у військових діях у Чечні на стороні незаконних збройних формувань.