RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Циклон "завис" над Україною: синоптик розповіла, коли чекати нових снігопадів і заморозків

У п'ятницю, 14 грудня, в Києві та ряді інших областей України продовжаться снігопади, а на вихідних очікуються заморозки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, циклон, який розташовувався над Україною у четвер, 13 грудня, все ще продовжить перебувати над північною частиною країни, включно з Києвом.

"14 грудня циклон вже буде старішим, але вперто триматиметься за столицю (друга карта). У п`ятницю сніг та мокрий сніг очікуються у північних областях, на Заході, на Вінниччині, Черкащині та районах Кропивницького. У південній частині - лише місцями невеликі опади. На Сході України снігу чи дощу завтра не буде. Температура повітря поки що залишається без змін - близько нуля, з невеликими коливаннями… Температура повітря найближчої ночі 0-2 градуси морозу, завтра вдень у столиці близько нуля", - пише Діденко.

15 грудня, в суботу, в Україні похолодає до невеликих морозів, а опади поступово припиняться.

16 грудня на Заході України потеплішає, але також туди прийдуть сильні опади і штормовий вітер. На решті території буде сухо.

Нагадаємо, докладніше про погоду в грудні читайте в матеріалі "Апострофа": "Гойдалки" зі снігом: якою буде погода в грудні.

Також дивіться фото наслідків снігопадів з різних міст України.