RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​Позивний "Батя": в мережі розповіли про бійця, який потайки від дружини пішов на Донбас

У мережі розповіли історію бійця Геннадія з позивним "Батя", який втік захищати Україну потайки від дружини.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

47-річний Геннадій з Полтавської області, де працював на будівництві. На війну пішов в 2014 році - з початком російської агресії на Донбасі. Він потайки від дружини втік до військкомату, так як не міг сидіти вдома.

Боєць воює в бригаді "Чорні Запорожці". А свій шлях він почав у Приазов'ї, пройшовши "гарячі точки" - Широкино, Гнутове, Авдіївка.

На сьогоднішній день "Батя" захищає одну з найнебезпечніших позицій на Світлодарській дузі.

"На цьому місці традиційно гаряче і щоночі ворог обстрілює з мінометів і великокаліберних кулеметів. А наші воїни, точними ударами по вогневих позицій окупантів, змушують останнього" дотримуватися перемир'я "." Батя "вірить в нашу перемогу, заряджає оптимізмом і надихає на боротьбу своїх підлеглих", - йдеться в повідомленні.

Вдома на Геннадія чекають дружина, дві дочки і онук, за яким дідусь, як він сам каже, дуже і дуже сумує.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розповіли історію українського військовослужбовця, який воює проти терористів на Донбасі з початку війни, а також брав активну участь в Революції гідності. А також герой України Володимир Сосін розповів про те, як він і його побратими потрапили в засідку на передовій на Донбасі в 2014 році. Крім цього в інтернеті з'явилася захоплююча історія юного бійця ЗСУ Максима Громова, який в свої 17-ть потрапив на Майдан, видаючи себе за біженця з Криму.