RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У мережі показали відео грізного "заспокійливого" для бойовиків на Донбасі

У мережі опублікували відео тренування виконання бойового завдання за допомогою зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) БУК-М1.

Про це повідомляють на сторінці ООС в Facebook.

"На виконання наказу Командувача об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєв проведена перевірка готовності чергових сил протиповітряної оборони до виконання завдань за призначенням", - йдеться в повідомленні.

На відео показано, як бойові розрахунки ЗРК БУК-М1 зі складу підрозділів ППО Об'єднаних сил по сигналу вибули на бойові позиції для відпрацювання умовно-бойового завдання. Зайнявши стартові позиції, зенітно-ракетні батареї виконали завдання з пошуку повітряної цілі, постановці його на автоматичне супровід і умовне знищення.

"Перевірка показала, що підрозділи ППО Об'єднаних сил готові швидко і своєчасно реагувати на будь-яку агресію з повітря", - повідомили в ООС.

Як повідомляв "Апостроф", 16 грудня російський окупаційні війська 16 раз порушили режим припинення вогню, але отримали гідну відповідь від бійців ВСУ - 8 окупантів ліквідовано і три отримали поранення. Також в мережі повідомили про ліквідацію бойовика так званої ЛНР, фігуранта "миротворця", Олександра Булгакова на прізвисько "Борода". Крім цього українські військові за добу 15 грудня ліквідували на Донбасі трьох і поранили ще вісьмох бойовиків, у відповідь на вбивство українського військового.