RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Повбивали б один одного: в Україні знайшли несподівану користь від глобальної війни

Глобальний конфлікт в сучасному світі міг би привести до подальшого створення нового світопорядку, проте навряд став би можливим варіантом вирішення багатьох проблем.

Про це "Апострофу" розповів відомий експерт Олексій Арестович.

"Чесно кажучи, глобальний конфлікт в тому дурдомі, який відбувається, це був би непоганий вихід для нас: ми всі один одного повбивали б, скинули б негативну енергію, і народилася якась нова форма", - вважає він.

Однак експерт підкреслив, що все настільки пов'язано, що це не є виходом. Може бути, низка конфліктів, хоча вона вже йде, все палає. Криза настільки широка, що навіть війна перестає бути способом вирішення всіх наших проблем.

На думку Арестович, можна прийти до висновку, що сучасний світ побудували люди, які були налякані двома світовими війнами. А зараз при владі ті, хто був переляканий європейськими бунтами.

"Ми зараз знаходимося в такому стані, коли людство надломилося і не може в себе прийти. Ситуація, в якій ми будемо до 2025 року - це продовження того ж надлому, з одного боку. З іншого боку, це такий новий надлом, коли ми зрозуміємо , що та модель, яку ми вибрали і зробили на неї ставку як люди - не спрацювала", - пояснив він.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа" Навіть війна не допоможе вийти з того хаосу, в якому опинився світ - Олексій Арестович.