RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Фанатів "Кримнаша" ткнули носом в наслідки анексії

Прихильники "Кримнаша" на окупованому півострові знову зіткнулися з проблемами, що виникли в результаті анексії.

Так, на одному з форумів, користувач під ніком Nikita777 розповіла, що хоче отримати для себе і своїх дітей український закордонний паспорт (що дає право безвізового в'їзду в країни ЄС). Однак, як виявилося, після анексії Криму дівчина вийшла заміж і народила двох дітей.

В результаті, в українському паспорті вказане її дівоче прізвище, а в новому (мова явно йде про паспорт РФ, - "Апостроф") прізвище чоловіка. На прізвище батька також записані і двоє дітей.

На питання про те, як їй бути, відповів користувач з ніком snipe1, який пояснив, що дівчині тепер потрібно повторно оформити шлюб в Україні, а також народження своїх дітей.

При цьому користувач зазначив, що батьківське прізвище у дітей може створити дівчині проблеми.

У свою чергу користувачі мережі відзначили, що ця історія в черговий раз підтвердила, що "в Криму після окупації все - фейк".

"Заміжжя, зміна прізвища, свідоцтво про народження дітей - все несправжнє", - написав у Twitter користувач з ніком Kosstik.

Інші користувачі мережі його підтримали і висловили своє обурення бажанням фанатів "Кримнаша" тепер скористатися перевагою українського громадянства.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли жителів окупованого Крим, які мріють про безвізе з ЄС.