RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Дівам не варто поспішати, а Стрільцям потрібно відпочити: гороскоп на 26 лютого

Дізнайтеся, що на вас чекає цього вівторка в гороскопі від експертів The Лайм.

Овен

Сьогодні варто приділити увагу своїм мріям, вони приведуть вас до бажаної мети. Але тільки в тому випадку, якщо ви готові ударно попрацювати. Пам'ятайте, ніщо не дається нам просто так, "без праці не виловиш і рибку зі ставка".

Телець

Ви можете запросто стати душею будь-якої компанії, зараз для вас відкриті всі двері. Тільки не відкривайтеся людям занадто сильно. Ті, хто здається вам неймовірно привітними і добрими, запросто можуть плюнути в спину. Однак, при належної обережності, ви можете зустріти дійсно хороших людей, які залишаться у вашому житті надовго.

Близнюки

Ваші нинішні плани не просто наполеонівські, вони ще крутіші. І це прекрасно, амбіції допоможуть вам дострибнути до нових вершин. Але не можна забувати про те, що повітряні замки - всього лише мрії. Ставте перед собою реальні завдання, і тоді у вас все вийде.

Рак

Час експериментів! Скоро весна, в венах кипить адреналін і так хочеться чогось новенького, яскравого, незвичайного. Не бійтеся цих бажань. Якщо ви будете ризикувати з розумом, експерименти приведуть вас до нових захоплюючих пригод і знань.

Лев

Зараз ви запросто можете зірватися з краю прірви. Це не буквально, зрозуміло. Але від цього не варто бути менш обережними. Кожне ваше рішення впливає на майбутній підсумок подій, пам'ятайте про це. І не робіть дурниць.

Діва

Вам може хотітися скоріше вирішити всі накопичені завдання, але поспішати не варто. Зараз спроба прискорити події тільки ще сильніше все відсрочить. Краще почекайте явного знака, що пора діяти. І постарайтеся не зациклюватися на роботі.

Терези

Не варто забувати про те, як сильно впливає на людей наш інтелект. Використовуйте свій розум для досягнення цілей, адже на одній чарівності далеко не заїдеш. Якщо почуваєте себе недостатньо впевнено, почніть читати хорошу книгу або подивіться пізнавальний фільм.

Скорпіон

Сьогодні ви можете зайнятися улюбленою справою - доводити всім свою правоту. І найприємніше те, що вам це вдаватиметься. Лідерські якості тільки ще сильніше зміцнять ваш статус ватажка. Але не перетворюйтесь на тирана, інакше потім доведеться починати все з нуля.

Стрілець

Відпочиньте від усіх буденних справ. Навіть якщо роботи гора, а домашніх справ - ще більше, знайдіть пару годин на себе і близьких людей. Просто розслабтеся, подивіться телевізор, прогуляйтеся. Зараз це не примха, а необхідність, яка в подальшому допоможе зберегти внутрішній баланс.

Козоріг

Ви можете відчувати, що вашої енергії вистачити на десятьох, але не перестарайтеся. Сьогодні дуже легко не розрахувати сили і "перегоріти". Бережіть себе і робіть все поступово. І ні в якому разі не забувайте про здоровий сон і правильне харчування, вашому організму зараз необхідне підживлення.

Водолій

Саме час зайнятися новим проектом, навіть якщо він здається нездійсненним. Якщо ви готові досить багато працювати, все вийде, тільки не здумайте перекладати відповідальність на когось. І ні в якому разі не шукайте собі виправдань.

Риби

Ваша цікавість може завести вас в глухий кут. Тяга до інформації - це прекрасно, але в надмірній кількості вона згубна. Зараз ви можете зробити масу відкриттів, але пізніше існує ймовірність про них пошкодувати. Воно вам треба?

На The Лайм також читають:

Відчуваю тиск: MARUV відповіла на ультиматум щодо участі в Євробаченні-2019

Знаменита голлівудська актриса написала листа Путіну

Головний фешн-момент Оскара: американський актор-початківець запам'ятався вбранням

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.