RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не втратьте голову: синоптик розповіла про погоду в останній день зими

В останній день календарної зими, 28 лютого, погода "потішить" українців снігом, дощем, сильним вітром, холодом та теплом до +12.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

Так, у східних областях та на півночі України циклон принесе мокрий сніг, що змінюватиметься дощем, залежно від температури повітря.

У інших областях буде сухо з проясненнями, або хмарно.

Разом із тим, як попередила синоптик, очікується рвучкий західний вітер, який подекуди досягатиме штормових поривів.

Найтепліше 28 лютого буде на заході країни, де температура підніметься до весняних +7+12 градусів. Натомість на сході, а також у Сумській та Запорізькій областях очікується найнижча температура – 0+3 градуси. У інших областях температура коливатиметься між +3 до +8 градусів.

У Києві 28 лютого буде спершу сухо, та хмарно, а під вечір також очікується дощ із мокрим снігом. Температура вдень +5+7 градусів.

Також Діденко розповіла, що календарна весна розпочнеться короткочасним похолоданням, одначе уже у понеділок, 4 березня, знову потепліє.

"Міняється погода так швидко, що голова часом не встигає це переварити. Тому прислухайтеся до прогнозів. одягайтесь за погодою і тримайте себе та навколишню ситуацію у рівновазі. Головне, не втратити голову", - резюмувала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, яким буде перший місяць весни в Україні.