У Києві п'яний неадекват влаштував ДТП і розборки з пістолетом: фото і відео

17 березня поблизу станції метро "Гідропарк" в столиці сталося ДТП, яке переросло в збройні розборки.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як розповів водій Mitsubishi, він їхав по Броварському проспекту у бік станції метро "Гідропарк". Під час руху в машині була мама чоловіка і дитина. У якийсь момент він почув тріск. Коли подивився в дзеркало заднього виду, то побачив, що ззаду в нього врізався Chevrolet.

Водій Lancer підійшов до Chevrolet, щоб поговорити з водієм. Але замість того, щоб просто викликати поліцію і оформити банальну ДТП почався конфлікт. Власник Mitsubishi зазначив, що чоловік перебував у неадекватному стані і в нього були ознаки алкогольного сп'яніння. Під час діалогу водій Chevrolet почав погрожувати йому, а через деякий час дістав пістолет. Також пістолетом він погрожував і жінці, яка теж перебувала в Lancer.

Для розглядів на місце прибули екіпажі патрульної поліції і наряд полку патрульної поліції спеціального призначення. У чоловіка вилучили зброю, а після чого передали його слідчо-оперативній групі.

Як повідомляється, за непідтвердженою інформацією, чоловік є працівником спецслужб, однак який саме - невідомо. Деталі інциденту з'ясовуються.

Як повідомляв "Апостроф", 16 березня у Львові на проспекті Свободи сталася дорожньо-транспортна пригода за участю карети з кіньми і автомобіля Lanos.