RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Коли в Україні чекати нові хвилі потепління і похолодання: свіжий прогноз від синоптика

Із 22 по 24 березня в Україні утримається помірне тепло, подекуди з дощами, а ось 26 числа слід очікувати похолодання аж до 2 градусів морозу.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передає opinionua.

"Після прохолодного тижня, коли температура повітря у нічні години опускалась до нуля і навіть нижче, 22, 23 та 24 березня очікується потепління. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +10+15 градусів. Найхолоднішою залишиться північно-східна частина України, на Сумщині та Харківщині очікується +5+9 градусів", - йдеться у повідомленні.

22 березня атмосферний фронт зумовить періодичні дощі в більшості областей України, лише південна частина потрапить у суху сонячну погоду.

23 березня, у Всесвітній день метеоролога, та 24 березня суттєві опади в Україні малоймовірні через антициклон.

На початку наступного тижня, у понеділок, тепла погода ще втримається. Але прийдуть дощі із заходу, які протягом дня поширяться на значну частину територію України, окрім східних областей та півдня.

Надалі дощів в Україні побільшає, а температура повітря почне знижуватися. Похолодання торкнеться більшості областей. Вночі очікується від +4 до -4 градусів, вдень стовпчики термометрів не перевищать +5+9 градусів.

У нічні години, коли температура повітря наближатиметься до нуля градусів і нижче, можливий мокрий сніг.

У Києві 22 березня буде вогко та тепло, пройде дощ, температура повітря досягне +8+10 градусів.

Вихідними, 23-24 березня, суттєві опади в Києві малоймовірні, потепліє ще на кілька градусів, максимально передбачається +10+13 градусів.

У понеділок, 25 березня, у столиці ще буде тепло, вдень буде сухо, опади ймовірні надвечір.

З вівторка, з 26 березня, у Києві, як і у більшості областей України, очікується похолодання. Зниження температури повітря супроводжуватиметься періодичними дощами. Стовпчики термометрів коливатимуться у денні години близько +7 градусів, а вночі навіть опускатимуться до 0-2 градусів морозу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики повідомили, що найближче літо в Україні буде пізнім і коротким.