RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Захисник Донецького аеропорту оголосив голодування, записавши відео з вимогами до Зеленського

Кіборг, захисник Донецького аеропорту Микола Воронін у відеозверненні закликав кандидата в президенти Володимира Зеленського вибачитися перед українцями.

Своє звернення він виклав у Facebook.

"Мене звуть Воронін Микола, кіборг. Я сиджу в київському аеропорту "Бориспіль", біля мене монітор з Донецького аеропорту, який я виніс. Голодую. Мої вимоги до пана Зеленського прості. Я хочу, що він вибачився перед народом України за свої жарти про німецьку порноактрису. Я вважаю, це сором: перед Кадировим вибачився, а перед українцями — ні. За "термос" я хочу, щоб він вибачився перед вірянами", - наголосив Воронін.

Пізніше боєць написав про те, як нелегко йому дається його голодування через проблеми зі здоров’ям.

"Пече собака печія. Не можна мені довго не їсти без жовчного міхура. Нелегко це все", - написав Воронін.

Микола Воронін у 2016 – 2017 – розвідник (снайпер) групи спеціального призначення, загону спеціального призначення 73 морський центр сил спеціальних операцій; у 2014 – 2015 – навідник колесних бронетранспортерів 79 окрема десантно-штурмова бригада м. Миколаїв, брав участь у захисті Донецького аеропорту; 2014 весна-літо – доброволець батальйону "Донбас".

Як повідомляв "Апостроф", центр "Миротворець" звернувся до Ради національної безпеки України, Службі безпеки України та Верховній Раді України через фінансування передвиборної кампанії кандидата в президенти Володимира Зеленського і втручання держави агресора в виборчий процес в Україні.