Коханка Путіна таємно народила двійню: що відомо

Журналісти дізналися, що коханка президента РФ Володимира Путіна спортсменка Аліна Кабаєва народила двійню в Москві (Росія).

Про це повідомляє ресурс Starhit.

У ЗМІ відзначають, що діти з'явилися на світ 7 травня в центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві. Кабаєва народжувала в віп-палаті на четвертому поверсі. За інформацією інсайдерів, інших породіль переселили в інші відділення. Біля палати зірки чергували численні охоронці, які не підпускали сторонніх. Журналісти з'ясували, що їжу олімпійській чемпіонці возили з найближчих елітних ресторанів.

"Пологи у Кабаєвої брали кращі лікарі центру. Поки невідомо, як назвали новонароджених, а також немає даних про їх зріст і вагу. В оточенні Кабаєвої не поспішають обговорювати радісну новину", - йдеться в повідомленні.

"Ми не коментуємо чутки", - відповіла одна з помічниць спортсменки. Аліна Кабаєва не любить обговорювати особисте життя.

З чуток, у спортсменки вже є діти, але вона ніяк не підтверджувала цю інформацію. А в інтерв'ю журналу "Великий спорт" в 2013 році заявила, що у неї ніколи не було спадкоємців.

У 2009 році Кабаєва прийшла на світський захід разом з маленьким хлопчиком, якого прийняли за її сина. Але пізніше олімпійська чемпіонка поспішила запевнити всіх, що це був її племінник Арсеній, а через деякий час заявила, що це дитина подруги.

"Протягом десяти років ЗМІ раз у раз повідомляли про те, що Аліна Маратовна стала мамою. Так, в 2008 році журналісти писали про те, що зірка народила хлопчика, якого, за чутками, назвали Дмитром. У 2013 році зірку помітили в Сочі і припустили, що вона прилетіла народжувати, а в 2015 році з'явилася інформація, що гімнастка стала мамою хлопчика в елітному центрі Святої Анни в Соренго в Швейцарії. Додамо, що останнім часом Кабаєва рідко з'являється на світських заходах і намагається не спілкуватися з журналістами . Про її життя відомо вкрай мало", - пишуть в ресурсі.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті висміяли конфуз олімпійської чемпіонки Афін-2004 в індивідуальному багатоборстві Аліни Кабаєвої, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна.