RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Батьки Яценюка відзначили 45-річчя сина з друзями за кавою у парку Чернівців

Батьки українського політика Арсенія Яценюка у Чернівцях у колі найближчих друзів відзначили день народження сина, якому сьогодні виповнилося 45 років.

Про це пише газета "Молодий Буковинець".

"22 травня, на день народження Арсенія ми з чоловіком Петром Івановичем зустрічаємося з нашими друзями молодості. Так було і у цей день. Ми пішли у парк Шевченка, прогулялися, випили на літньому майданчику у кав’ярні кави. Разом з нами були родина Івана та Катерини Мельничуків, Іван – хресний Арсенія, Катя – моя товаришка зі студентських років, а також були викладачі університету професор Роман Венгринович та доцент Тарас Івасютин. Ми всі товаришуємо з юності, вони знають Арсенія від народження", - каже мама політика Марія Григорівна.

Марія Яценюк додала, що вони зателефонували синові і всі його привітали. Арсеній їм подякував і відповів: "Я би дуже хотів бути сьогодні серед вас".

"Річ у тому, що наші друзі – це в основному викладачі, і Арсеній формувався в цьому нашому середовищі. Він не раз казав, що багато в чому завдячує цим людям, які товаришували з його батьками. Звісно, Арсеній запрошував нас на день народження до Києва. Але ми вже у такому віці, що для нас це довга дорога. Хоча, знаєте, багато людей не знаю з чого взяли, що Яценюк відправив батьків до Америки. Це трішки смішно для нас, адже ми з чоловіком виходимо у місто, Петро Іванович викладає в університеті. Що ми побажали синові? Звісно, здоров’я. Що для нас, батьків, може бути важливішим", - зауважила Марія Григорівна.

22 травня 15-й прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк відзначає своє 45-річчя.