RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Як провести День молоді в Києві: програма заходів

У неділю, 30 червня, в Україні відзначають День молоді. Цього дня у столиці та по всій країні відбуватимуться святкові дійства.

День молоді не має фіксованої дати, оскільки щорічно відзначається в останню неділю червня. В Україні до молоді відносять громадян у віці від 18 до 35 років, а це близько 22% населення країни.

У Києві в цей день ви можете відвідати фестиваль крафтових напоїв NALIVKA Craft Beverage Festival, який пройде з 28 по 30 червня на ВДНГ. Організатори обіцяють відвідувачам "полуничний вікенд" із дегустацією наливок. Планується також розважальна і навчальна частина: лекції, майстер-класи та різноманітні активності.

Крім того, з 28 по 30 червня на ВДНГ пройде Circus Night Market Кураж Базар. Відвідувачам обіцяють циркову виставу з гімнастами, жонглерами і клоунами, величезні декорації, а також концерт електронників GusGus та інших музикантів.

А на "Співочому полі" відбудеться "Пікнік", який називають самим смачним фестивалем літа, і підкреслюють, що відзначати там будуть відразу два свята: День Конституції і День молоді. Гостей фестивалю, який відбудеться з 28 по 30 червня, годуватимуть стравами на грилі і мангалі за традиційними рецептами різноманітних кухонь світу, а також поїти авторськими напоями. За музичну складову будуть відповідати кавер-бенди і зіркові гості на сцені. Крім того, анонсована дитяча зона, конкурси та майстер-класи.

В Одесі з 26 по 30 червня проходитиме найбільша в Україні Сорочинська ярмарка. У заході беруть участь майстри народних промислів і розваг. На сцені перед гостями виступають учасники музичних, пісенних та танцювальних колективів етнічної творчості. Головні локації ярмарки Сорочинського ярмарку – площа біля пам'ятника Рішельє, Приморський бульвар і Морський вокзал.

У Львівському сквері "На валах" буде також проводитися святкова програма з нагоди Дня молоді. Гостям обіцяють 10-метровий надувний скеледром, "битву на купинах", інтелектуальну гру Mind Game, а також кінопокази, квести та концертну програму. Спеціальним гостем свята стане переможниця проекту "Голос країни" Оксана Муха.

Як повідомляв "Апостроф", 30 червня 2019 року відзначаються одразу кілька цікавих свят.