З'явилися фото українських героїв, які загинули від куль снайпера на Донбасі

У п'ятницю, 19 липня, в зоні військового конфлікту на Донбасі від кулі снайпера загинули двоє українських військовослужбовців ОМБр імені короля Данила - солдат Роман Джерелейко і старшина Олександр Бардалим.

Про це повідомив Валерій Самусь в Facebook, опублікувавши їх фото.

Олександр Бардалим, позивний "Бармалей", командир взводу, 1986 р.н., родом з м Корсунь-Шевченківський Черкаської області. На війні він перебував з 2015 року. До звільнення з лав ЗСУ у нього залишалося всього 20 днів. У нього залишилися дружина і 6-річний син.

"Прибувши на позицію, де був поранений солдат Джерелейко, разом з командиром роти брав участь в його евакуації. В 15 метрах від позиції, при закріпленні тяжко пораненого на ношах, ворожий снайпер потрапив в старшину. Від поранення в бік і руку протягом хвилини помер на місці обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 31-річний Роман Джерелейко родом з м Волочиська Хмельницької області. Він отримав важке поранення від кулі снайпера під час інженерних робіт по обладнанню бліндажа. Втративши багато крові, він помер в лікарні Курахового. У нього залишилися батьки, а також 6-річний син.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилося фото молодого снайпера ЗСУ Богдана Бігуса, який загинув на Донбасі.

Також бійці ЗСУ помстилися бойовикам за загибель Богдана Бігуса, ліквідувавши одного окупанта і двох поранивши. При цьому, ще двоє українських військових отримали поранення.