У Криму скандал через побиття натовпом туриста: опубліковано відео розправи

У Судаку група фотографів побила туриста неподалік від Генуезької фортеці, окупаційна "адміністрація" міста взялася за розслідування справи.

Про це розповів блогер Олександр Sandro Кір'яков, він розмістив відповідне відео на YouTube.

За його словами, туриста били через те, що він відмовився платити за зроблене з орлом фото.

"Ці з орлами розвели хлопців на фотографування, а після стали вимагати гроші, вимагали більше, а за відмову почали бити натовпом на двох ... Це грабіж і розбій", - вважає блогер.

У окупаційної адміністрації міста розпорядилися розслідувати подію, при цьому людина, що називає себе "мером Судака" Андрій Некрасов заявив, що "боротьба з фотографами ведеться системно, але покарання занадто м'яке".

"У нас всюди звучать оголошення, що вигул тварин заборонений і заклики не фотографуватися з тваринами, проводимо рейди з поліцією, прокуратурою і Мінприроди, забираємо тварин, але вони все одно займаються цією діяльністю ... Спробуй їх виловити", - сказав глава окупаційної адміністрації міста.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Російською Федерацією Криму жорстоко побили туристів, які відмовилися платити за фото з тваринами. Українські користувачі в соціальних мережах запропонували росіянам утриматися від поїздок на територію України (в тому числі окупований Крим), щоб уникнути подібних епізодів.