Хто такий Богдан? Журналіст розпік Зеленського через всюдисущого керівника ОПУ

Відомий журналіст Роман Скрипін опублікував відеоблог, де публічно розкритикував президента Володимира Зеленського через його постійні появи на публіці разом з керівником Офісу президента Андрієм Богданом.

Відео журналіста (18+, нецензурна лексика) було опубліковано у відкритому доступі на YouTube.

Так, Скрипін звинуватив Зеленського в несамостійності і уточнив, що люди голосували за нього не для того, щоб спостерігати призначених їм чиновників.

"Вся мережа лахає – він знову на пляжі з Андрієм Богданом… У мене теж є купа друзів, а ти - перша особа держави. Тобі щось там шепочуть на вухо, смикають, відповідають замість тебе телефону. Чому ти собі це дозволяєш? Я цього не можу зрозуміти. Чому оточення десь у тебе постійно фігурує за плечима? Якого ... тобі постійно сидять і ... (говорять) щось на вухо?" - запитує журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", 23 липня глава Офісу президента Андрій Богдан після виборів до Верховної Ради опублікував спільне неформальне фото з Володимиром Зеленським та підписом: "Зробили їх ще раз".

26 липня глава ОПУ опублікував жартівливе фото з президентом України Володимиром Зеленським та новим "прем'єр-міністром", актором "Кварталу 95" Євгеном Кошовим.

27 липня Володимир Зеленський розмістив фото з Андрієм Богданом з пляжу в Одесі.

28 липня Володимир Зеленський і глава Офісу президента Андрій Богдан в Одесі прийшли разом на футбольний матч за Суперкубок України.