Залишилася без обличчя: спливли страшні подробиці вбивства підлітком дівчини в Харкові, відео

У ЗМІ розповіли подробиці вбивства 26-річної Яни Шевченко в Харківській області, її забили качалкою для тіста по голові, після чого різали ножем.

Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайні новини" на телеканалі ICTV.

Батьки не змогли впізнати свою дочку, коли виявили її тіло, оскільки обличчя практично було відсутнє. Її змогли ідентифікувати по тату з кішкою на нозі.

У той же час можливий вбивця дівчини Данило Редін не приховував скоєне і навіть водив дітей до місця поховання дівчини на екскурсії. Також стало відомо про цинічний вчинок підозрюваного, пов'язаний з приховуванням доказів.

"Коли підозрюваного затримали, він розповів, що йому довелося закопати свої нові кросівки і одяг - мабуть, там були сліди крові. А через три дні, коли все стихло, він вирішив викопати, тому що стало шкода нові речі", - розповів адвокат Андрій Діденко.

Суд обрав Редіну запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Інтереси 17-річного підозрюваного в суді представляв його батько. Провину сина він визнавати відмовився. Також відомо, що Редін відмовився визнавати власноруч написану явку з повинною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з київського СІЗО випустили Артура Чебана, підозрюваного в численних розбійних нападах у складі свого угруповання з десятка осіб.