"Терорист" Рубан похвалився відпочинком на райському острові та показав фото

Колишній підозрюваний в організації теракту в Верховній Раді Володимир Рубан, який покинув країну раніше, оскільки суд не обрав йому запобіжний захід, поділився фотографіями з сімейного відпочинку на тропічному острові.

Знімки в честь свого дня народження екс-керівник центру по звільненню полонених на Донбасі "Офіцерський корпус" опублікував на сторінці у Facebook.

У підпису до фото він уточнив, що нинішнє фінансове становище його повністю влаштовує, а також подякував своїх друзів і товаришів по службі за привітання.

"Я дякую Вам друзі та френди за ваші поздоровлення, що прорвалися до нас на острів з різних куточків землі, з дуже тепер різних країн. Окремо офіцерам і солдатам, і братам пілотам-винищувачам і розвідникам (однокласникам, що відсвяткували 30-річчя випуску) .. .. Звільненим з полону, їх сім'ям і тим, хто знаходиться в полоні ... Вклоняюся Вам. Дякую. Будемо жити ... На волі, все! поки у нас є чим "щипати тис", - пише колишній в'язень.

В кінці публікації Володимир Рубан пообіцяв незабаром повернутися в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше п'ятий президент України Петро Порошенко вилетів з родиною на відпочинок в місто Олесунн в Норвегії, яке відоме риболовецьким туризмом.