RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Зірці Дня Незалежності Зеленського передали "фотопривіт" з Москви: мережа в гніві

Виконавиця репу Аліна Паш, яка співала на урочистостях до Дня Незалежності в Києві, під час війни публікувала свої фото з Москви (Росія).

Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

26-річна українська співачка в стилі реп, фіналістка VI сезону вокального шоу "X-Фактор" Аліна Паш, яка 24 серпня 2019 разом з Тіною Кароль та композитором Мирославом Скориком була залучена до музичного оформлення організованою президентом "Ходи Гідності" на Майдані Незалежності і виконувала перед українськими військовими одну зі своїх композицій, в попередні роки - вже в ході бойових дій - щонайменше двічі відвідувала Російську Федерацію, а також ще рік тому збиралася туди на гастролі.

"Тримайте, полупалочні патріоти! Мацква, 3 роки війни, пєвічка, а через два роки реп на Майдані, де гинули патріоти за Україну! Ненавиджу вас і крапка", - написав офіцер ЗСУ.

У мережі користувачі негативно відреагували на це.

Як повідомляв "Апостроф", глава Офісу президента Андрій Богдан не з'явився на святкових заходах на честь Дня Незалежності України, так як був гостем на весіллі юриста Андрія Довбенко на Лазурному березі Франції.