RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гоп-стоп працює: в Криму вказали, навіщо Путіну нові українські бранці

Відомий блогер Roksolana Today & Крим вказала на план президента РФ Володимира Путіна щодо забезпечення окупованого Криму питною водою.

Про це вона написала на своїй сторінці в Twitter.

Так, на її думку, російські силовики будуть затримувати українських громадян за надуманими приводами і фабрикувати щодо їх кримінальні справи рівно до тих пір, поки українська сторона не гарантує поставки води на окупований півострів.

Як доказ своєї версії вона надала скріншот коментарів жителів Криму на місцевому форумі, які описали схему.

"Росії потрібна вода в Крим. В Криму - близько 2 мільйонів українських громадян. Для людожерського режиму Путіна - це навіть не питання після вчорашнього. Легко! Треба нас більше нахапати і звинувачень поабсурдніше наліпити. Гоп-стоп працює! Доведено мудрим народом України - паблік Севастополя", - зауважила блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше постпред президента України в АР Крим Антон Кориневич прокоментував наміри окупаційної влади Криму домовитися про постачання води по Північно-Кримському каналу. За його словами, такі заяви не мають правової основи.

Днем, 9 вересня російські ЗМІ повідомили, що на адміністративному кордоні з окупованих Кримом відбулося чергове затримання громадян України.