RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Дніпрі жорстоко покарали шкуродера, який вбивав собак: фото

У Дніпрі активісти провчили шкуродера, який раніше бив ножем собаку на дитячому майданчику, було опубліковано його фото після виховної бесіди.

Про це йдеться на каналі Las Solomas в Telegram.

На знімку видно, що чоловік трохи пошкодив обличчя - у нього підбите око і ймовірний перелом носа. Активісти зазначили, що він ймовірно, пошкодився під час падіння.

"Ти різав горло собаки на дитячому майданчику, протикав її ножем, бив, а сьогодні випадково пару раз впав ... карма. Я думаю, що поліція почне все ж куди більше приділяти увагу жорстокому поводженню з тваринами, інакше будуть ось такі падіння куди частіше відбуватися", - уточнили на каналі.

Також автори каналу звернулися до правоохоронців, які не приділяють достатньої уваги злочинам проти тварин.

"Поліція, навчитеся займатися всіма правопорушеннями! Набридло вже, що ви не вважаєте вбивства, жорстоке поводження з тваринами значним злочином, хоча вони прирівнюються до тяжких! Інакше люди будуть брати закон в свої руки, як ми це робили в 14 році", - відзначили на каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, як невідомий чоловік у формі працівника зоопарку в Херсоні б'є ламу.