RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Працювали" у масках: в Україні спіймали небезпечних злочинців, фото

Двоє чоловіків в масках та рукавичках напали на будинок підприємця та погрожували зброєю його неповнолітньому сину, аби заволодіти п'ятьмастами тисячами гривень.

Про це повідомляє Національна поліція.

Щоб знешкодити зловмисників негайно ввели в дію оперативний план «Сирена». Також по тривозі підняли особовий склад Монастирищенського та Христинівського відділень поліції. Крім того направили на допомогу місцевим поліцейським співробітників батальйону поліції особливого призначення та кінологів зі службовими собаками.

Поліцейські перекрили всі в’їзди й виїзди з міста. Але зважаючи на те, що будинок потерпілих знаходився на околиці міста, поліцейські розуміли, що зловмисники спробують залишити територію міста, тікаючи в напрямку лісу, де надалі зможуть переховуватись.

Поліціянти особливого призначення з собаками організували «прочісування» лісу на території району. Зловмисників виявили на відстані близько чотирьох кілометрів від будинку потерпілих.

Спец призначенці побачили, як двоє чоловіків бігли з лісосмуги до гаю. Оточивши периметр вони зуміли затримати одного з втікачів. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Уманського району. У затриманого поліцейські виявили пакет з грошима.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Пошуки другого нападника тривають.

Як повідомляв "Апостроф", 22 вересня з Вознесенської колонії №72 Миколаївської області втік Касап Володимир Вікторович, який був засуджений до восьми років позбавлення волі.