RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Голодна Росія: на Камчатці люди третій день б'ються в чергах за безкоштовну рибу, фото і відео

У Петропавловську-Камчатському (Росія) виникла тиснява в черзі за безкоштовною рибою.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс kam24.

Така акція проходить в місті вже третій день. Вона викликала страшний ажіотаж серед жителів. На акцію зібралася велика кількість людей, більшість пенсіонери, що викликало штовханину біля фури з рибою. Прохід до неї обмежили металевою огорожею.

Відзначають, що однією з пенсіонерок стало погано, їй потрібна була допомога лікарів швидкої допомоги. Як розповіли медики, жінка отримала травму в тисняві. Її на носилках доставили в спецмашину.

Громадяни продовжили товпитися біля фури з рибою, влаштовуючи тисняву. Ситуація там напружена - всі хочуть отримати безкоштовний продукт. У черзі чутні лайка і крики, опинившись біля фури, деякі намагаються взяти порцію побільше, але організатори прикрикують на людей, щоб вони швидше відходили від автомобіля.

Очевидці розповіли, що деякі з городян приїхали на акцію заздалегідь, побоюючись, що безкоштовної риби їм може не вистачити.

Як повідомляв "Апостроф", це не перший подібний випадок в Росії. Раніше росіяни влаштували в одному з магазинів тисняву через знижки на кухонну техніку.