RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Мати упіймала "на гарячому": під Харковом чоловік розбещував маленьку племінницю

У селищі Безлюдівка Харківської області поліція затримала педофіла, який здійснював розпусні дії відносно семирічної племінниці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області.

У понеділок, 4 листопада, 28-річна мешканка селища Безлюдівка повідомила в поліцію про розпусні дії свого рідного брата.

"За місцем проживання заявниці поліцейські затримали 37-річного чоловіка, який рік тому звільнився з місць позбавлення волі, а останні кілька тижнів жив у сестри", - сказано в повідомленні прес-служби.

Досудовим розслідуванням встановлено обставини скоєного злочину. Увечері жінка поклала спати дітей - 7-річну доньку і 3-річного сина - і ненадовго пішла з дому. Коли повернулася, побачила, що її брат лежить у дітей в ліжку оголеним і торкається до дівчинки.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх). Підозрюваний затриманий, йому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

Як повідомляв "Апостроф", президент Володимир Зеленський наклав вето на законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені щодо малолітньої чи малолітнього, неповнолітньої чи неповнолітнього і особи, яка не досягла статевої зрілості".