RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вимагав 10 тисяч доларів хабара: в СБУ повідомили про затримання прокурора у Бердянську

Співробітники спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ та Управління СБУ у Запорізькій області спільно зі слідчими Центрального апарату державного бюро розслідувань та за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України затримали прокурора Бердянської місцевої прокуратури Запорізької області за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Про це для "Апострофа" повідомило джерело у спецслужбі.

"Зазначений прокурор за допомогою посередника – власного тестя, отримав від громадянина Украіни хабар у розмірі 10 тис. доларів США за не притягнення до кримінальної відповідальності та повернення вилученого, в рамках кримінального провадження, майна. Прокурора затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час проводяться першочергові слідчі дії", – повідомляє джерело в СБУ.

Нагадаємо, що санкція частини 3 статті 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.