Починає холоднішати: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня в Україні

На початку наступного тижня, 18-20 листопада, в Україні похолодає, проте опадів на більшій частині території країни не очікується.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У понеділок і вівторок, 18 і 19 листопада очікується мінлива хмарність. У південних і центральних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура в західних областях і на півдні Одеської області вночі 2-7 градусів тепла, вдень 9-14 градусів, на Закарпатті до 17 градусів; на решті території вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 5-10 градусів тепла; в східних областях, на півночі Лівобережжя та Дніпропетровської області 19 листопада 2-7 градусів тепла.

20 листопада в західних областях місцями пройде невеликий дощ, на решті території без опадів. Температура в західній частині і на крайньому півдні вночі 2-7 градусів тепла, вдень 6-11 градусів, на Закарпатті до 15 градусів тепла; на решті території вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу (21 листопада в східних областях і на півночі Лівобережжя 4-10 градусів морозу), вдень 0-5 градусів тепла.

Детальніше про погоду на найближчі дні читайте в матеріалі "Апострофа": Від -2 до +18: кому пощастить з погодою в найближчі дні.