RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Це наша земля: українці потужно висловилися про завершення війни на Донбасі, відео

Українці висловилися про війну, яка йде вже 5 років на Донбасі, і окупацію Донецької і Луганської областей бойовиками ДНР і ЛНР.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" в Twitter.

Журналісти запитали жителів Києва і Донецька про те, що треба зробити для того, щоб на Донбасі завершилася війна і запанував мир.

"Мені дуже боляче про це говорити, тому що я сама з Донбасу і втратила сина там... Як після цього домовлятися з цими людьми? Ніяких домовленостей! Це наша земля, українська! Ми повинні наступати і все", "Тільки мирні переговори, нічого іншого", "Як ви можете домовитися з тим, хто у вас забрав території і каже: "Це мої". Треба знайти таку конфігурацію сил, натиснути на больові точки так, щоб хотіли з нами говорити", - вважають кияни.

Жителі Донецька солідарні з ними, впевнені, що переговори все ж потрібні між Україною і Росією, але на українських умовах.

"Всі повинні просто захотіти для початку, розумієте? Тоді буде мир. Ми хочемо, хтось не хоче - ось і немає миру", "Розведення сил насамперед. На дальність польоту найбільш дальнебійної зброї. Потім сідати і розмовляти", "Відвести війська! і перестати стріляти", "Зустрітися і поговорити", "Це тільки силовий шлях, іншого я не бачу", "Та сторона не погодиться на наші вимоги, ми - на їх, вже стільки крові пролилося, що разом жити навряд чи вийде", - поділилися вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі розгорівся гучний скандал через трансляцію росийский телеканалів в одному із закладів громадського харчування.