Ставка на хаос: в Росії зізналися, чого чекає Кремль від України, відео

Керівництво Росії, а також бойовики на окупованих територіях Донбасу вважають бажаним для себе сценарієм хаос в Україні з подальшим розпадом.

Про це повідомив російський найманець Олександр Жучковський, який воює на боці бойовиків ДНР на Донбасі в ефірі однієї з авторських передач в РФ.

Він зазначив, що російському уряду слід більше коштів вкладати в дестабілізацію України. На його думку, зміцнення влади українського президента Володимира Зеленського та підвищення якості життя українців - вкрай небажаний для Кремля, а також його маріонеток на Донбасі сценарій.

"Найбільш бажаний для Донбасу і Росії сценарій - розпад України. Ставку потрібно робити на хаос і дестабілізацію і витрачати всі гроші і ресурси саме на це. Найгірше буде зміцнення Зеленського і поліпшення життя на (в - "Апостроф") Україні", - зауважив бойовик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовик і колишній "міністр державної безпеки ДНР" Олександр Ходаковський зробив зухвалу заяву про наступ бойовиків на Донбасі. На його думку, в разі, якщо українські добровольці займуть "сіру зону" на лінії розмежування, то бойовики їх "зметуть" і знову окупують ці території.