У Криму дали нову "посаду" матері скандальних фіналісток українського "Євробачення"

У Криму призначили нового уповноваженого з прав людини - Ларису Опанасюк, маму співачок дуету ANNA MARIA, які потрапили в скандал на відборі українського конкурсу "Євробачення".

Про це повідомляє журналіст Антон Наумлюк на своїй сторінці в Facebook.

Проти Опанасюк в 2016 році Радою нацбезпеки України були введені персональні санкції, затверджені указом президента. На той момент вона була заступником представника Ради міністрів, тобто заступником Сергія Аксьонова. До цього Опанасюк очолювала Комітет з охорони культурної спадщини, а до роботи в кримському уряді служила в прокуратурі з коротким забігом в юридичний відділ агробанка "Україна".

"Дочки Опанасюк - дует ANNA MARIA, який претендував на участь в Євробаченні-2018 від України, а чоловік - суддя Верховного суду Криму у відставці, проти якого Генпрокуратура України порушила справу про держзраду", - написав Наумлюк.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розгорівся гучний скандал за участю фіналісток українського "Євробачення" з дуету ANNA MARIA, які не змогли дати відповідь на питання журналіста про те, чий Крим.