RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Частину України накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на 28 листопада

28 листопада на українців чекають дощі та відносно тепла температура повітря.

Такий прогноз дали синоптики Укргідрометцентру.

На більшості території України утримається малохмарна погода. Стовпчик термометра покаже -1...+1 градус уночі та +2...+4 градуси вдень. Вітер південний з поривами 5-10 м/с.

В Ужгороді, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Луцьку та Хмельницькому вночі очікують мокрий сніг із дощем, а вдень - дощ. Температура повітря -1...+6 градусів уночі та +2...+10 удень. Вітер південний.

У центральній частині України без опадів, малохмарно. Стовпчик термометра вночі покаже -1...+1 градуси, вдень підніметься до +2...+5 градусів. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У східних регіонах вночі очікують мокрий сніг із дощем. Удень - ясно. Температура повітря від -1 до 0 градусів уночі та +1...+6 удень. Вітер південно-західний.

На півдні України в Одесі, Миколаєві, Херсоні та Сімферополі вночі без опадів. Ртутний стовпчик покаже 0...+4 градусів уночі та +7...+11 удень. Вітер південно-західний.

На півночі вночі очікують -2...0 градусів. Вдень температура підніметься до +1...+3 градусів. Уночі очікують мокрий сніг з дощем, який припинить йти під ранок.

У столиці нічна температура становитиме -1...+1 градус, удень стовпчик термометра покаже +2...+4 градуси. Вітер південний 5-10 м/с. Удень без опадів, лише вночі пройде мокрий сніг із дощем.

Як повідомляв "Апостроф", в Україну прийшло тижневе потепління, температура підніметься в середньому на 5-10 градусів.