RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Одесі поліцейські врятували людей з палаючого будинку: опубліковано відео

У ніч на 29 листопада поліцейський патруль врятував із пожежі мешканців будинку по вулиці Героїв Оборони Одеси в мікрорайоні селища Котовського Суворівського району Одеси.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Одеської області в Facebook.

На нічному чергуванні поліцейським повідомили, що зайнялася квартира в одній із багатоповерхівок на мікрорайоні селище Котовського. Патрульний екіпаж на місці зустріли двоє переляканих дітей. Вони встигли вибігти із охопленої вогнем квартири, а їх мати залишилася, аби врятувати гроші і документи. Патрульні не стали чекати рятувальників і самотужки допомогли жінці вибратися з вогняної пастки.


Тим часом вогонь і дим поширилися на весь під'їзд. Видимість стала нульовою. Благання про допомогу правоохоронці почули з квартири на 5-му поверсі. Коли зайшли всередину, то побачили жінку з малолітньою дитиною. Їм також допомогли дістатися безпечного місця.

Це вже не перша пожежа, яка днями трапилася в Одесі. Раніше "Апостроф" писав про те, що 28 листопада в Одесі 82-річна жінка та її трирічна внучка загинули в результаті пожежі в дев'ятиповерховому будинку.