RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Осінній сніг: синоптики дали прогноз на останній день листопада

В останній день осені в Україну прийдуть дощ та мокрий сніг.

Такий прогноз на 30 листопада оприлюднили синоптик "Укргідрометцентру".

У Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Чернівецькій, Вінницькій, Хмельницькій та Тернопільській областях уночі стовпчик термометра покаже +2...+6 градуси. Удень очікують до +1...+6 градусів. Вітер південно-західний з поривами 7-12 м/с. Протягом доби - дощ із мокрим снігом.

На півночі України +1...+3 градуси, удень +1...+4 градуси. Вітер західний, 7-12 м/с. Вночі та вдень - дощ із мокрим снігом.

У центральній частині протягом доби ртутний стовпчик триматиметься на позначці +2...+4 градуси. Дощитиме.

На сході країни вночі температура підніметься до +3...+6 градусів, удень стовпчик термометра покаже +4...+6 градусів. Вітер західний. Протягом доби - дощ.

Мешканців південних областей удень та вночі очікує дощ. Стовпчик термометра підійметься до позначки +2...+6 вночі та +6...+12 удень. Вітер західний з поривами 7-12 м/с.

У столиці 30 листопада вночі йтиме дощ із мокрим снігом, який вдень перейде у дощ. Температура повітря на добу +1...+3 градуси. Вітер західний, 7-12 м/с.

Раніше "Апостроф" уже інформував своїх читачів про те, що синоптики дали свіжий прогноз погоди для України на грудень та повідомили про снігопади.