RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бардак і непроглядна темрява: в мережі показали сумні фото онколікарні в Харкові

У мережі показали жахливі фото з Харківського обласного центру онкології в Помірках.

Про це повідомляє Харків 1654.

В онколікарні дуже погані умови для проживання пацієнтів, немає душа для жінок, їм доводиться користуватися мисками або ходити до чоловічої вбиральні.

"Хворі жінки змушені обходитися мисками з водою або чекати поки не буде чоловіків і користуватися їх вбиральнею, суміщеною з туалетами. А хочеш прийняти душ, це на поверсі 2 або 3 платні палати, в які не потрапити. У коридорах темінь непроглядна, що людям з онко захворюваннями в такій обстановці як вирок. А про ведення хвороби в комп'ютері ніхто і не здогадується, всі столи завалена паперами", - йдеться в повідомленні.

"Жах, зате фонтани з мавпами, будиночок Діда мороза", "Так, моторошне містечко! Як згадаю, так здригуюсь! Я тут вперше побачила, що хворому, що проходить хіміотерапію тут, швидку викликали! У відділення", чому це все??? Тому що самі, як лохи останні, все це хаваємо і сидимо далі вдома на дивані, кожен в своєму маленькому світі і думаємо що це все нас не торкнеться! Самі винні. Владу, будь-яку нинішню, на будь-яких місцях, на вила" , "Для мене це було найстрашнішим місцем на землі, як би це перестати бачити", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фотографії інтер'єру дитячої лікарні в російському місті Ярославль : користувачі мережі прийшли в жах.