RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Пропонують хорошу роботу: українців попередили про небезпечну схему обману

У мережі поширюють нову схему обману з пропозицією роботи.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Харків 1654".

Оголошення знайшов житель Харкова на сайті "Бесплатка". Там виставили вакансію про роботу сімейним водієм. Українець відгукнувся на пропозицію і ледь не став жертвою шахраїв, зателефонувавши за оголошенням.

"Він запитав курю я чи п'ю, вік, паспортні дані, сказав що він депутат і працює на Конституції, 7. Приїжджаю на зустріч, дзвоню а він мені каже не міг би я зайти в магазин продуктовий і купити пляшечку коньяку і десерту і пачку сигарет у них там банкет", - йдеться в повідомленні.

За словами кандидата, він купив все необхідне і подзвонив сказати про це. На це відповіли: "Мені потрібно зателефонувати і чи міг я ще поповнити гроші йому рахунок, а я йому кажу, вибачте але у мене більше грошей немає.

"І він мені каже, що він зараз мені передзвонить. Чекав я чекав дзвінка, так і не дочекався, сам почав дзвонити, але на тому кінці дроту дзвінок мій скидали. Ось, власне, і все", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі повідомили про новий вид шахрайства з рахунками на мобільних телефонах, який набирає популярність в Україні.