RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЗМІ Коломойського зробило жорсткий "подарунок" співробітникам на Новий рік

Інтернет-видання "Бабель", що належить українському олігарху Ігорю Коломойському, закривається після практично двох років роботи.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний редактор проекту Гліб Гусєв.

"Бабель" закривається. Ні, не так. "Бабель" закрито. Past Perfect, минуле досконале. Більше дев'ятисот матеріалів. Півтора року роботи. Два, якщо вважати період, коли виношували і народжували. Ми не зупинимося миттєво. У видання є деяка інерція, ми запланували і вже зробили кілька матеріалів, які будуть виходити в перших числах січня", - написав він.

При цьому він не зміг пояснити, чому було прийнято саме таке рішення.

"Всіх цікавить - чому. Я зможу відповісти на це питання, коли буду на сто відсотків упевнений в правильності відповіді. Можливо, це сталося не без допомоги окремих доброзичливців. А поки що утримаюся", - заявив Гусєв.

При цьому, шеф-редактор видання Катерина Коберник в Facebook відзначила, що причина закриття пов'язана з припиненням фінансування.

"Чому - не знаю. Не питайте в личку, мені нічого не пояснили. Чи буде на цьому домені і далі виходити контент з новою командою - не знаю. Це вирішити залишилося акціонерам. Мене і Гліба в їх числі не буде", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що припинила своє існування газета "Сегодня".