Красиві привітання з прийдешнім Новим роком 2020

Новий рік - одне з найулюбленіших зимових свят українців. А все тому, що воно дозволяє повернутися в дитинство і знову повірити в казку. Напередодні свята всі бігають в новорічній суєті за подарунками. Але іноді зовсім мало часу залишається на те, щоб придумати гарне привітання.

"Апостроф" підготував щирі і душевні привітання з прийдешнім Новим роком прозою, красиві вірші, а також приклади святкових смс.

Привітання з прийдешнім Новим роком 2020 прозою

Через декілька годин Новий рік 2020 вступить у свої права. Нехай же він завалить вас оберемком світлих надій, щирих посмішок та оригінальних подарунків. А ще – замете хуртовиною грошових купюр, закрутить у вирі романтичних почуттів, заморозить проблеми і зігріє пристрасними поцілунками. Нехай прийдешній рік буде щасливим!

***

На порозі рік Щура! Нехай він виконає всі твої мрії, а добрий Дід Мороз наповнить не тільки цю чарівну ніч, а й усі дні 2020 року яскравими моментами і захоплюючими пригодами.

***

Бажаю щоб Новий рік прийшов із цілим мішком ще яскравіших позитивних моментів, яких вистачить на всі 365 днів!

***

Нехай прийдешній рік буде ще щасливішим за попередній! Миру й злагоди у нашій країні, щоб кожна родина була щаслива! Щоб наші діточки зростали в достатку і були на радість мамі й татку! З Новим роком!

Привітання з прийдешнім Новим роком 2020 у віршах

В рік Білого Щура,
Нехай буде багато добра,
А достаток і фортуна,
Будуть за вірного друга,
Що Новому році допомагатиме,
І багатство примножатиме.

***

Новий рік вже на порозі,
Повний різних сподівань,
Зустрічаймось, там де друзі,
Серед радості й вітань!
Щоб було все у достатку,
В Році новому у нас,
Загадаємо бажання,
Щоб здійснилися у раз!

***

Черговий рік - це лиш фрагмент життя,
Черговий кадр у цім чарівнім світі.
Хай в цьому кадрі буде більше світла,
А тіні всі хай кануть в небуття.

Смс-привітання з прийдешнім Новим роком 2020

Нехай Дід Мороз не забуде виконати всі побажання, президент опівночі пообіцяє щось оригінальне, а сусіди наберуть самих барвистих петард для святкового салюту.

***

Новий рік ось-ось настане, накривай скоріше поляну! Прожени з дому нудьгу, починай співати і танцювати. Викинь старі образи, налаштуйся відразу на везіння, вдягнися в карнавальний костюм і біжи з шампанським зустрічати довгоочікуваний Новий рік.

***

Бажаю в Новому році всім міцної печінки і внутрішнього навігатора, щоб точно знати як ви прийшли туди, де прокинулися.

***

Тихою ходою до наших порогів підступає Новий рік. Бажаю, щоб тепер він прийшов не просто так, а з мішками багатства, бурею емоцій, натхненням і масою інших дивовижних речей!