RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Житомиром мікроавтобус потрапив в смертельну аварію: фото з місця ДТП

У понеділок, 13 січня на трасі Київ-Чоп поблизу села Видумка Пулинського району перекинувся мікроавтобус, одна пасажирка загинула, ще троє отримали травми.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

"13 січня о 08:26 бійці служби порятунку "101" залучалися до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Видумка Пулинського району. Там водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням, транспортний засіб з’їхав у кювет та перекинувся. Крім водія у салоні перебувало ще п’ять пасажирів. Рука однієї з пасажирок опинилася затиснутою автомобілем до землі. Ще одна із пасажирок загинула на місці пригоди, її придавило перекинутим транспортним засобом", - йдеться у повідомленні рятувальників.

У результаті ДТП пасажирка мікроавтобуса, 59-річна жителька Херсонської області, від отриманих травм загинула на місці події.

Ще двоє пасажирів, 66-річна жителька Харківщини та 61-річний киянин, з травмами були доставлені до Пулинської райлікарні. Згодом до медиків звернулась ще одна пасажирка мікроавтобуса, 38-річна житомирянка, їй була надана допомога без ушпиталення.

Нині триває з’ясування всіх обставини ДТП у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Фото: Управління ДСНС в Житомирській області

Як раніше повідомляв "Апостроф", 10 січня в Києві сталася страшна аварія за участі пішохода, якого збив автомобіль.