RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Популярного російського ведучого внесли в список "миротворця"

Російський журналіст-міжнародник, популярний телеведучий, сценарист і продюсер Михайло Кожухов за відвідування окупованого Криму був внесений до списку сайту "Миротворець".

Про це повідомив сам Кожухов на своїй Facebook-сторінці, висловивши при цьому своє обурення.

"Чомусь завжди по-дитячому радію, коли чергові дебіли з мізками туберкульозної курки заносять мене в" чорні списки "- русофобів, либерастов, дерьмократов, космополітів безрідних і т.д. Тепер ось прикрасив список" ворогів України ", - написав телеведучий в соцмережі.

Михайло Кожухов перерахував своїх родичів, які судячи з прізвищ - вихідці з України. "У мене мама - Петренко, сестра - Носенко, дружина - Кравченко, а тато, хоч і не" до ", але з Харкова. Іншого такого" ворога України ", як я, ви шукати замучитеся)", - зауважив журналіст.

На сайті "миротворця" Михайла Кожухова звинувачують в тому, що він свідомо порушив державний кордон України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Крім того, йому інкримінують участь в пропагандистських заходах Росії і спроби легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками.

У соцмережі не розуміють обурення Михайла Кожухова з приводу внесення його до списку "миротворця".

"Михайло, при всій моїй повазі, якщо ви відвідали Крим порушивши закон України - якого результату ви очікували?" - задають питання коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в Україну з виступами зібралися російські актори Марат Башаров і Сергій Колесников, які у відкриту підтримали незаконну анексію Криму.